Ion Craciunescu s-a inteles, in linii mari, cu Mircea Sandu pentru preluarea Comisiei Centrale a Arbitrilor, in locul lui Vasile Avram, retinut de autoritati.

Fostul arbitru este aproape de a fi desemnat cap al Comisiei Centrale a Arbitrilor, chiar in ziua in care acesta implineste 61 de ani, noteaza sport.ro .

"Ion Craciunescu este un om respectat, toata lumea a apreciat corectitudinea lui, asta spune multe, faptul ca a reusit sa ajunga la un acord cu Mircea Sandu pentru preluarea sefiei de la CCA. Sa fie de bun augur, sa vedem care vor fi arbitrajele, se va trage linie la final", a comentat Narcis Raducan pentru sport.ro .

E riscant, dar riscant a fost si cand eram arbitru

"A fost doar o discutie preliminara pe care am avut-o cu Mircea Sandu, a ramas sa vin aici la sediul CCA sa vad actualitatea in materie de arbitraj. Nu stiu cand voi da un raspuns. Depinde de cum rezolv problemele aici la CCA, depinde de discutiile pe care le voi avea cu presedintele FRF. Nu avem un termen fix. Nu voi face eu delegarile, CCA functioneaza cu vechea conducere la ora actuala. Ei se ocupa de delegari si alte probleme. E riscant, dar riscant a fost si cand eram arbitru. Eu nu am fugit niciodata de greu, am avut curaj intotdeauna. Nu are de ce sa-mi fie frica, stiu cum sunt ca om", a declarat Craciunescu, potrivit onlinesport.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.