Mircea Sandu nu se simte vinovat in urma retinerii sefului arbitrilor, Marcel Avram, precizand ca nu pastoreste si nu a pastorit un fotbal corupt.

Intrebat de un jurnalist daca va lua in calcul sa demisioneze in situatia in care vor mai fi oameni de fotbal arestati, Mircea Sandu a raspuns:

"O sa ti-o adresez tie sa vad daca mi-o aprobi. Nu, nu as lua in calcul asa ceva. Din 1964 sunt aici. Cu bune, cu rele, fotbalul e mai bun decat sute de alte domenii din tara asta. N-am pastorit si nu pastoresc un fotbal corupt, eu incerc sa il modernizez. Ca la cluburi sunt acum societati private si nu putem interveni e o alta problema. La FRF cand s-a afiliat trebuie sa respecte regulamentele. Se scrie: «Hai sa ii arestam pe toti, toti din fotbal sunt niste nenorociti, niste derbedei». Dar nu se vede munca... Blatter spune ca ce s-a facut la Buftea trebuie sa fie etalon pentru celelalte federatii.", citeaza MEDIAFAX.

"Dar ce, intereseaza pe presa asta? Regret foarte mult ca presa incearca sa induca opiniei publice faptul ca Mircea Sandu e de vina... Pai de ce se sunt de vina eu cand arbitrii au autonomie? A spus si Craciunescu, si nu puteti sa spuneti ca sunt prieten cu el, ca atunci cand a fost presedinte n-am intervenit peste el. Poate se va intoarce Craciunescu, dar de data asta nu va mai fi in aceasta cladire, va fi in alta, in sediul actual al CCA".

Oficialul FRF a adaugat ca ancheta DNA l-a pus int-o situatie delicata la UEFA, mai ales ca Vasile Avram urma sa fie delgat UEFA la un meci international.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.