Fotbalistul formatiei Pandurii Targu Jiu, Cosmin Bacila, a fost externat dupa operatia la fractura transversala de la oasele gambei stangi.

" Nu ma gandesc la contract, la bani, la altceva. Acum vreau sa trec de durerea asta. Am vazut ce e pe aici pe la spital. Poti sa ai toti banii din lume, daca esti in locul lor aici, nu e bine. E groaznic ce e aici" , a spus Bacila, potrivit MEDIAFAX.

Jucatorul celor de la Pandurii a mentionat ca desi este constient ca va urma o perioada grea de recuperare, este mai optimist acum.

"Ma simt mai bine, ma bucur ca s-a terminat in sfarsit. Acum urmeaza o perioada foarte grea pentru mine, ma duc acasa, am sprijinul familiei, e altceva. O sa incerc sa revin mai puternic. Sotia m-a ajutat foarte mult si ii multumesc pentru asta. Sunt mai optimist, cred ca se si vede. Azi am pus piciorul in pamant, am mers putin, ma doare, e normal sa ma doara, n-am ce face. E bine ca nu e fractura foarte urata", a mai spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.