Sanatatea Cluj, Vointa Livezile si Luceafarul Oradea au ratat calificarea in optimile Cupei Romaniei.

Formatia Steaua Bucuresti, detinatoarea trofeului, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, aseara, la Buzau, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Sanatatea Cluj (Liga a III-a), in 16-imile competitiei, potrivit MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Nikolici '2, Prepelita '31, Martinovici '50 si Dorinel Popa '87.

Formatia FC Vaslui s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, aseara, pe teren propriu, cu scorul de 8-0 (4-0), echipa Vointa Livezile, in 16-imile competitiei, informeaza MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Gheorghiu '7, Yero Bello '22, 41, 84, Buhaescu '39, R. Costin '80 si Wesley '82, 87.

Formatia Dinamo Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, aseara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Luceafarul Oradea (Liga a III-a), in ultimul meci din 16-imile competitiei, informeaza MEDIAFAX.

Golul a fost marcat de Luchin '32.

Intalnirea s-a disputat fara spectatori, pe stadionul Dinamo din Bucuresti, dupa ce formatia pregatita de Liviu Ciobotariu a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a LPF sa joace trei meciuri cu portile inchise, deoarece fanii "alb-rosii" au aruncat cu torte in teren la partida cu Rapid, din etapa a VII-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.