Munteanu a declarat ca nu se pune problema sa plece de la Galati, in urma conflictului dintre Marius Stan si CA al Otelului.

"Din punctul meu de vedere, nu se pune problema sa plec. O data pentru ca Marius Stan e inca presedintele clubului si in al doilea rand pentru ca eu am un contract pe doi ani cu Otelul", a afirmat tehnicianul, potrivit MEDIAFAX.

Dorinel Munteanu sustine ca Marius Stan este in continuare alaturi de echipa, chiar daca se afla in concediu medical. El a precizat ca jucatorii nu sunt afectati de conflictul de la nivelul conducerii clubului.

"In jurul echipei este liniste, domnul presedinte este langa echipa, chiar daca si-a luat un concediu de odihna, nu e nicio problema, eu sunt foarte linistit. Va fi la meciurile noastre in calitate de presedinte, chiar daca e in concediu." a declarat antrenorul Otelului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.