In acest week-end, un roman, alaturi de alti 63 de jucatori din intreaga lume va pasi pe insula Alcatraz pentru a castiga finala de baschet 1-1.

In acest week-end, Hristu Sapera alaturi de alti 63 de jucatori din intreaga lume isi vor lega din nou sireturile, isi vor stapani nervii si vor pasi pe insula Alcatraz in speranta ca vor castiga finala mondiala de baschet 1-1, Red Bull King of the Rock.

Avand loc pentru prima data in 2010, Red Bull King of the Rock este singurul eveniment sportiv oficial tinut vreodata in Alcatraz si pentru prima data cand baschetul a fost jucat pe betonul inchisorii de cand detinutii au parasit inchisoarea acum mai mult de 50 de ani.

Turneul de baschet 1-1 e gata sa primeasca inca o runda, crescand de la 6 calificari pe Coasta de Vest in 2010 la calificari in mai multe tari din intreaga lume in 2011 (21 in SUA).

Extinderea internationala a evenimentului va face cu siguranta competitia de anul asta mult mai dura. Respectul va fi castigat si orgoliile vor fi ranite insa, doar unul va fi incoronat “King of the Rock”. Evenimentul va fi gazduit inca o data de superstarul din baschet Rajon Rondo

Hristu Sapera, din Bucuresti este Red Bull King of the Rock, Romania, 2011 si va reprezenta pentru prima oara tara noastra la finala mondiala. El a castigat finala locala care s-a desfasurat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Rahova, invingand alti finalisti din Timisoara, Cluj Napoca si Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.