Udinese a scos un egal, 1-1, chiar pe terenul campioanei Milan, romanul Gabi Torje fiind pasatorul golului echipei din Udine.

Milan s-a instalat inca din debut in jumatatea adversa in tentativa de a-si apropia prima victorie a sezonului, noteaza onlinesport.ro .

Gazdele l-au pierdut in minutul 20 pe Pato, care s-a accidentat in urma unui sprint si a fost inlocuit cu italianul de origine egipteana El Sharaway.

Torje a iesit pentru prima data la rampa in minutul 24 printr-un contraatac pe stanga, urmat de o centrare la intalnire in careul milanez. Di Natale a ratat insa intalnirea cu balonul si faza a ramas fara rezultat.

Udinese a deschis scorul in minutul 28 prin Di Natale dupa o faza creata de Torje. Fostul dinamovist a centrat din stanga, iar Abbiati a scapat mingea din maini in fata lui Di Natale.

Mare ocazie pentru Milan in minutul 40. Seedorf a sutat in bara dintr-o lovitura libera de la 20 de metri, insa niciun alt coechipier nu a urmarit balonul.

Cassano a ratat in minutul 60 o mare ocazie singur in careul lui Udinese. Italianul a preluat pe piept si a sutat din voleu in Handanovic spre disperarea suporterilor milanezi.

Torje a parasit terenul in minutul 61, lasandu-i locul lui Pinzi, iar iesirea romanului s-a dovedit cu ghinion pentru Udinese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.