Mircea Sandu sustine ca bugetul FRF nu este alimentat de cluburile din Liga I si ii sfatuieste pe patronii de cluburi sa fie atenti cand vorbesc de persoana sa.

Exasperat de greselile de arbitraj care s-au perpetuat si in acest sezon si au influentat rezultatele mai multor partide, Gigi Becali declara marti seara ca doreste arbitri straini la meciurile din Liga I, noteaza realitatea.net .

"Nu am trimis inca scrisoare la FIFA si UEFA, dar daca nu ni se va accepta pe plan intern, voi striga cat pot de tare ca in Romania exista coruptie.

Eu vreau arbitri straini, si cum eu il platesc pe Sandu, el trebuie sa accepte. Credeti ca Porumboiu tipa degeaba? Daca s-ar aduce arbitri straini, nu se mai cearta nimeni. Pentru ce atata scandal?", spunea Becali, iar Mircea Sandu s-a simtit obligat sa-i dea replica.

"FRF reprezinta o institutie de drept privat, care nu primeste niciun ban de la bugetul statului si care, implicit, se autofinanteaza." a comentat Sandu.

Presedintele FRF a fost transant: "Cum spuneam, este ultima oara cand abordez aceasta chestiune, lansand cuvenitul apel ca sefii cluburilor din tara noastra sa fie atenti la conotatiile spuselor domniilor lor atunci cand se refera la Federatia Romana de Fotbal si la mine personal." se arata pe site-ul FRF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.