Adrian Porumboiu a declarat ca CFR Cluj "a facut si va mai face blaturi in fotbalul romanesc", mentionand ca exista oameni care se ocupa special de acest lucru.

"Sunt complicitati ascunse de ani de zile, de cand ei vor sa-si umple vitrinele cu trofee. Daca ar vorbi trofeele alea, ar fi dezastru. Ei umbla cu bani negri, daca ar vorbi acele trofee, ar fi duse direct la fiare vechi. Eu vorbesc intotdeauna acoperit, ceea ce fac ei nu are nicio legatura cu notiunea de competitie sportiva, de fair-play, este o jungla ..." a declarat Porumboiu, potrivit MEDIAFAX.

Finantatorul Vasluiului nu mai crede ca lucrurile se pot schimba in Liga I, si ca interesul este ca aceasta competitie sa nu fie una sportiva.

"Faptul ca vor veni 25-30 de milioane de euro de la UEFA le-a luat unora mintile. Nu mai exista nicio echipa ca CFR care sa aiba atata putere in campionat. Ei au in interiorul clubului un om - Zamfir - care se ocupa numai de blaturi, de aranjamente. A umblat si cu jucatori de la FC Vaslui, se transformase in agentul jucatorului. Ce sa va mai spun, ei au dus la perfectiune aceste mizerii. Au facut blaturi, vor mai face blaturi, au aranjat cu arbitrii, vor mai aranja cu arbitrii, zero este o cifra imensa pentru cat valoreaza acele trofee pe care ei le-au castigat", a continuat Porumboiu.

Echipa CFR Cluj a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in derbiul etapei a VII-a a Ligii I, dupa ce oaspetii au avut un gol anulat in debutul reprizei secunde. Golurile au fost inscrise de Cadu '70 (penalti) si Weldon '72.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.