Fostul ciclist american Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului Frantei, care si-a anuntat retragerea in acest an, va reveni pe bicicleta intr-o proba de triatlon, ce va avea loc pe 24 septembrie, in SUA.

Campionul american va participa la US Xterra Championship, o competitie in care va trebui sa parcurga inot o mila (1,609 km), sa mearga cu bicicleta (VTT) 20 de mile (32 km) si apoi sa alerge sase mile (9,7 km).

Saptamana trecuta, Armstrong a facut o recunoastere a traseului, pe care se va confrunta cu mari nume ale disciplinei, scrie MEDIAFAX.

In februarie 2011, Lance Armstrong si-a anuntat retragerea din circuitul profesionist, la o luna dupa ultima sa cursa si la doi ani de la revenirea in activitate dupa prima retragere, cauzata de un cancer testicular. El a spus ca a luat aceasta decizia pentru a dedica mai mult timp familiei si fundatiei pe care o conduce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.