FC Vaslui a reusit un joc foarte bun la Roma, pe Olimpico, remizand ( 2-2 ) cu Lazio. Nici celelalte echipe romanesti nu ne-au facut de ras.

Echipa FC Vaslui a debutat cu o remiza in Grupa D a Ligii Europa, terminand la egalitate, scor 2-2 (0-1), meciul disputat in deplasare, in compania formatiei Lazio Roma, in care italienii au jucat in inferioritate numerica din minultul 62, informeaza MEDIAFAX.

Golurile au fost marcate de Cisse '35 (penalti) si Sculli '71, pentru Lazio, respectiv Wesley '59, '63 (penalti), pentru FC Vaslui.
Gazdele au deschis scorul, in minutul 35, prin francezul Cisse, care a transformat un penalti dictat dupa un fault comis de Balaur asupra capitanului echipei Lazio, Rocchi.

Wesley a egalat in minutul 59, trimitand mingea cu capul in poarta, dupa o centrare a lui Adailton si tot el a dus pe FC Vaslui in avantaj patru minute mai tarziu, printr-un gol marcat din lovitura de la 11 metri. Temwanjera a scapat spre poarta, iar Zauri l-a faultat in careu, arbitrul a dictat penaliti si l-a eliminat pe fundasul lateral italian.

Sculli a restabilit egalitatea, printr-un gol marcat cu capul in minutul 71.

Rapidul, victorie acasa cu Hapoel Tel Aviv

Formatia Rapid a debutat cu o victorie in grupa C a Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa israeliana Hapoel Tel Aviv, intr-un meci din prima etapa a grupelor competitiei, in care de la ambele grupari a fost eliminat cate un jucator pe final, noteaza MEDIAFAX.

Herea a deschis scorul, in minutul 55, cu o lovitura cu capul, dupa o centrare a lui Rui Duarte.
In minutul 90, de la Hapoel a fost eliminat Yadin, dupa o interventie la Surdu. Dupa doar un minut, a fost eliminat si Surdu, de la Rapid.

Steaua a reusit un egal cu Schalke

Echipa Steaua Bucuresti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat joi, la Cluj-Napoca, in compania formatiei germane Schalke 04, in prima etapa a grupei J a Ligii Europa, noteaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Presa araba l-a "omorat" pe brazilianul Wesley si tot ea l-a "inviat"
Presa araba l-a "omorat" pe...

Steaua: Tatarusanu - Geraldo, Galamaz, Gardos, Latovlevici - Prepelita (Rusescu '67), Bourceanu, Brandan, Tanase (Fl. Costea '90+2) - Tatu, M. Costea (Nicolici '80). Antrenor: Roni Levi.

Schalke 04: Fahrman - Uchida, Howedes, Matip, Fuchs - Papadopoulos, Holtby - Farfan (Baumjohann '80), Raul, Marica (Draxler '73) - Huntelaar. Antrenor: Ralf Rangnick.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.