Tehnicianul echipei Rapid, Razvan Lucescu, a declarat ca victoria din partida cu Hapoel Tel Aviv, scor 1-0, reprezinta un rezultat important si ca ar fi fost complicat daca rapidistii ar fi pierdut acest prim meci din grupa.

"E un rezultat important pentru noi, important si pentru ca revenim in grupe cu o victorie, trecem peste tracul de debut. Este o victorie care da trei puncte din startul competitiei si te propulseaza catre calificare. Ar fi fost complicat sa fi pierdut aici. Dani Coman a avut patru interventii decisive extraordinare, care arata ca este un mare portar. Am avut mingi si momente grele, mai ales la fazele fixe, insa inceputul de joc ne-a apartinut in totoalitate. Este o victorie in fata unei echipe foarte bune. Cred va fi greu de castigat la Tel Aviv in urmatoarele meciuri pentru echipele urmatoare. Victoria de azi ne va da incredere si pentru jocul cu Eindhoven. Avem sansele noastre, putem sa abordam si sa gestionam meciul de la Bucuresti asa cum ne dorim. Trebuie sa ramanem foarte atenti, foarte concentrati, pentru ca este o toamna dificila", a spus Lucescu la Sport.ro, potrivit MEDIAFAX.

Razvan Lucescu a precizat ca si FC Vaslui a obtinut un rezultat doarte mare, scor 2-2 cu Lazio. "Vasluiul merita toate aprecierile, e un rezultat foarte mare. Faptul ca nu a pierdut la Roma arata ca Vaslui e o echipa foarte puternica", a afirmat tehnicianul.

Formatia Rapid a debutat cu o victorie in grupa C a Ligii Europa, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa israeliana Hapoel Tel Aviv, intr-un meci din prima etapa a grupelor competitiei, in care de la ambele grupari a fost eliminat cate un jucator pe final.

In urmatoarea etapa, programata la 29 septembrie, Rapid va juca, in Romania, cu PSV Eindhoven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.