Otelul Galati a debutat cu o infrangere in grupa C a Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut cu scorul de 1-2 (0-1) intalnirea cu FC Basel.

Golul echipei Otelul a fost marcat de Pena '58, in timp ce pentru FC Basel au inscris F.Frei '39 si A.Frei '84 (penalti), informeaza MEDIAFAX.

FC Basel a deschis scorul in minutul 39, prin Fabian Frei, care a marcat cu capul, dupa o centrare a lui Streller.

Otelul a egalat in minutul 58 prin Marius Pena, care l-a invins pe Sommer din patru metri, dupa ce portarul elvetienilor respinsese in fata un sut puternic al lui Antal din 18 metri.

In minutul 82, Salageanu a primit direct cartonasul rosu pentru un fault asupra lui Streller, arbitrul dictand penalti pentru elvetieni, care a fost transformat de Alexander Frei, in minutul 84.

In minutul 87, Huggel (FC Basel) a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Viglianti, fiind eliminat.

FC Basel: Sommer - Steinhofer, Abraham, Dragovici, Park Joo-Ho - F. Frei (Pak '90+4), Huggel, Cabral, G.Xhaka (Zoua '78) - A. Frei (Kovac '90+1), Streller. Antrenor: Thorsten Fink.

Otelul: Grahovac - Rapa, Perendija, Sg. Costin, Salageanu - Filip (Viglianti '86), Giurgiu - Antal, Ibeh, S. Ilie (Frunza '89) - Pena (Paraschiv '71). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonase galbene: Streller '35, Huggel '52 / Rapa '49, Grahovac '90+2

Cartonase rosii: Huggel '87 / Salageanu '82

Partida a fost arbitrata de o brigada din Scotia, condusa la centru de William Collum, ajutat la cele doua linii de Graham Chambers si Martin Cryans, arbitru de rezerva fiind Iain Robertson Brines. Arbitrii suplimentari au fost Alan Muir si Stephen O'Reilly.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.