Ciprian Marica (Schalke 04) a declarat ca, desi FC Steaua va avea publicul de partea sa, este un avantaj pentru echipa sa faptul ca meciul se disputa la Cluj.

"Cu siguranta e un avantaj pentru noi faptul ca meciul cu Steaua se joaca la Cluj si nu la Bucuresti, Steaua practic nu joaca pe teren propriu. Oricum, romanii sunt nebuni dupa fotbal, iar stadionul din Cluj cred ca va fi plin. Steaua va avea publicul in spate", a spus Marica, potrivit MEDIAFAX.

Antrenorul Ralf Rangnick a deplasat trei portari la Cluj pentru meciul de cu FC Steaua din grupa J a Ligii Europa, titularul Ralf Fahrmann fiind incert. Fahrmann a suferit la ultimul meci de campionat o leziune la ligamentul anterior de la glezna dreapta. In cazul in care Fahrmann nu va putea evolua, titular va fi Lars Unnerstall, iar rezerva Mathias Schober.

Cotidianul Bild scrie ca Ralf Rangnick nu va folosi principiul rotatiei si nu il va menaja pe Raul, pentru a evita un start gresit in Liga Europa

Presa germana a anun?at echipa probabila a lui Schalke: Fahrmann (Unnerstall) - Hoger, Howedes, Matip, Fuchs - Papadopoulos, Holtby - Farfan, Raul, Draxler - Huntelaar.

Meciul Steaua - Schalke 04 va avea loc, joi, la Cluj -Napoca, de la ora 22.05, in prima etapa a grupei J a Ligii Europa si va fi transmis de Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.