Managerul Stelei a batut un nuntas care petrecea in hotelul unde s-au cazat ros-albastri si i-a ordonat soferului autocarului sa treaca peste calea ferata, desi semnalele luminoase erau aprinse.

Infrangerea rusinoasa din fata lui Gaz Metan Medias nu i-a picat deloc bine lui Mihai Stoica. Acesta a sarit sa bata un barbat care participa la o nunta, in hotelul in care se aflau cazati stelistii, informeaza gsp.ro .

Motivul? Nuntasul ar fi adresat ironii la adresa jucatorilor din Ghencea. MM a luat foc, s-a indreptat acesta, care era chiar fratele ginerelui, si l-a lovit de mai multe ori. Cei prezenti, printre care jucatorii si antrenorii Stelei, dar si alte persoane care se aflau la nunta, au ramas pur si simplu blocati.

I-a ordonat soferului sa treaca peste calea ferata cand nu avea voie

Ziua incepuse destul de prost pentru Stoica, oficialul stelist manifestand o nervozitate excesiva inca dinaintea meciului, cand s-a certat cu soferul autocarului pentru ca acesta a refuzat sa treaca peste o cale ferata la care semnalele luminoase erau aprinse.

Nervos, Mihai Stoica a incercat fara succes sa-l convinga pe acesta sa traverseze calea ferata, convins ca daca vor astepta trecerea trenului echipa va avea ghinion la meci si va pierde.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.