"Acesta este anul meu", a declarat sarbul Novak Djokovici, numarul unu mondial, dupa ce a castigat turneul US Open, in finala pe care a disputat-o impotriva lui Rafael Nadal.

"Dupa ce i-am invins pe Federer (semifinale) si Nadal, ma simt gol din punct de vedere fizic, dar este normal. Cand joci tenis, scopul este sa castigi turnee de Grand Slam, pentru ca sunt cele mai importante. Nu ma asteptam sa am aceste rezultate in 2011. Este greu sa-mi gasesc cuvintele. Am muncit toata viata pentru a ajunge aici. Mai am multe de demonstrat mie si lumii tenisului. Vreau sa castig si alte turnee de Mare Slem. Dragostea pentru acest sport ma face sa merg inainte. Atat timp cat voi avea aceste senzatii dupa victorii, voi continua sa le vreau. Ar fi minunat sa castig si turneul de la Roland-Garros si sa am toate trofeele de Grand Slam in palmares. Acesta este unul dintre obiectivele mele, insa voi avea nevoie de timp", a declarat Novak Djokovici dupa finala de luni, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca se simte invincibil, Novak Djokovici a raspuns:

"Nimeni nu este invincibil. Roger Federer a trait sezoane cand a castigat trei turnee de Grand Slam, cand era invincibil 40 sau 50 de meciuri. Rafa a trait acelasi lucru anul trecut. Am putea spune ca acesta este anul meu, acela in care am jucat cel mai bun tenis al meu in turneele mari. Si asta ma face extrem de fericit. Daca anul viitor voi reusi macar jumatate din ce am reusit in 2011, voi fi multumit. Insa acum vreau sa ma bucur de prezent".

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul unu mondial, a castigat, luni, turneul US Open, al treilea trofeu de Grand Slam din acest an, invingandu-l, in finala de la Flushing Meadows, pe spaniolul Rafael Nadal, cu scorul de 6-2, 6-4, 6-7 (3/7), 6-1, dupa un meci ce a durat aproximativ patru ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.