"Clasa, talent si simtul golului" sunt cuvintele pe care le folosesc italienii la adresa lui Torje, care a contribuit decisiv la victoria lui Udinese in fata lui Lecce.

"Torje-Moralez, alegerea este corecta", a titrat Datasport. "Au tras dupa ei pe Atalanta si Udinese: clasa, talent si simtul golului. A fost suficienta o etapa pentru a intelege ca vor fi protagonisti. Doi protagonisti absoluti: Torje a purtat-o pe Udinese la Lecce, scantei de clasa, un feeling perfect deja cu Di Natale. Din Romania cu fantezie: Torje a debutat la 16 ani, a ajuns la echipa nationala, Udinese a dat oare inca o mare lovitura?", a notat sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

Calciomercatoweb.it i-a acordat lui Torje nota 7. "Prestatie foarte buna a lui Torje si Gonzalez. Prima etapa a campionatului a scos in evidenta doua noi achizitii de mare calitate. Atalanta ii datoreaza multe lui Gonzalez pentru punctul obtinut la Genova, iar romanul Torje a contribuit in cel mai bun mod la golul lui Di Natale", mentioneaza site-ul italian.

"Messi al Romaniei a avut un debut absolut. Messi al Romaniei se numeste Gabriel Torje, are cu sapte centimetri mai mult decat Moralez, joaca la Udinese si ieri nu a marcat un gol, dar a facut spectacol la Lece", a notat si Il Giornale.

Udine20.it, care i-a acordat romanului nota 6,5, a scris ca Torje a aratat "din ce stofa este facut": "Romanul intra in actiune in faza celui de-al doilea gol cu o pasa la care arata din ce stofa este facut. Nu este Sanchez, dar isi va gasi locul".

Potrivit presei italiene, tehnicianul echipei Udinese, Francesco Guidolin l-a laudat, de asemenea, pe jucatorul roman. "Torje? Este un baiat interesant, care invata foarte usor si este atent la instructiunile pe care le primeste. Abia a venit, il cunosc putin, dar este foarte activ. In trei antrenamente a invatat deja multe. El poate da multe echipei noastre", a spus Guidolin.

Citeste si:
Balonul de Aur 2022. Cine este marele favorit. Lista fotbaliștilor...
Balonul de Aur 2022. Cine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.