Vasluiul a invins, pe teren propriu, pe Dinamo Bucuresti, cu scorul de 3-1, administrand astfel prima infrangere din acest campionat, formatiei din capitala.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Temwanjera '42, Wesley '44 si Sanmartean '74. Pentru Dinamo a inscris Dorel Stoica, in minutul 41.

Hizo: Cred ca a fost cel mai bun joc al nostru din primele sase etape

Tehnicianul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo ca acesta a fost cel mai bun joc al elevilor sai din primele sase etape din actualul sezon, precizand ca victoria a fost "fara dubii".

Am facut un joc foarte bun, cred ca a fost cel mai bun din primele sase etape ale acestui campionat. Am castigat fara dubii. Inainte de acest meci am citit in presa ca Dinamo nu are niciun obiectiv, dar ca se afla la opt puncte fata de Steaua si la cinci puncte fata de Rapid si ca noi suntem la ... Sunt trei echipe in acest campionat si restul si noi pe acolo. Am reusit sa intoarcem foarte repede rezultatul prin faze excelente. Si Dinamo a avut golul tot dintr-o faza frumoasa de fotbal. Se vede ca aceste doua echipe lucreaza foarte mult", a spus Hizo, potrivit MEDIAFAX.

Liviu Ciobotariu: Vasluiul a fost mai buna decat noi

"Am inceput foarte bine acest meci, pot spune ca am avut o prima repriza mai buna decat a Vasluiului, drept dovada am inscris primii, din pacate am fost egalati si chiar condusi foarte repede. A doua repriza a apartinut Vasluiului, am avut si ghinion la bara lui Danciulescu. Una peste alta, Vasluiul a fost mai buna decat noi. Din pacate am avut un joc mai slab in defensiva si chiar daca pe faza ofensiva ne-am creat situatii nu am reusit sa inscriem." a spus antrenorul lui Dinamo, citat de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.