Fostul international roman Viorel Moldovan, legitimat in cariera de jucator la FC Nantes, a declarat, pentru presa franceza, ca reprezentativa Romaniei nu prezinta multe semne pozitive pentru viitor, dar Victor Piturca este selectionerul potrivit in acest moment.

"Nu avem aceleasi resurse ca Franta. La noi se trece repede de la o extrema la alta, daca invingem lumea crede deja ca putem fi campioni mondiali, dar realitatea e ca avem mult de munca. Nu sunt multe semne pozitive. Cred ca Piturca e omul potrivit, stie mentalitatea jucatorilor, se bazeaza pe rigoare si disciplina. E bine ca are un obiectiv pe termen lung, nu e atata presiune, dar el e un competitor, crede in continuare in calificarea la Euro", a spus Viorel Moldovan.

El considera ca Piturca a luat decizia corecta privind jucatorii Adrian Mutu si Gabriel Tamas. "Mutu si Tamas sunt jucatori buni, dar la un moment dat nu se mai pot tolera anumite lucruri, mai ales ca sunt aceleasi. Avem jucatori buni care sa-i inlocuiasca, dar din pacate le lipseste experienta", a mai spus Moldovan, citat de MEDIAFAX.

Cotidianul Le Figaro noteaza ca Franta isi poate asigura unul dintre primele doua locuri ale grupei la Bucuresti. "O jumatate de minge de meci", a titrat Le Figaro. "Franta are ocazia sa securizeze una dintre primele doua pozitii in cazul unui succes. De la venirea lui Piturca, Romania si-a ridicat putin capul din pamant. Chiar si fara Mutu, Chivu sau Tamas, Romania lupta in continuare pentru calificare".

Te duci la Romania - Franta ? Iata tot ce trebuie sa stii despre acest meci!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.