Fostul handbalist roman Marian Cozma, ucis cu sange rece acum 2 ani, va fi comemorat, in Ungaria, joi, cand ar fi implinit varsta de 29 de ani.

Nascut in 8 septembrie 1982, Marian Cozma a trecut in nefiinta in urma cu doi ani, in 8 februarie, fiind injunghiat mortal in fata unui local din Veszprem. Clubul la care a jucat, dar si fanii unguri nu l-au uitat, iar joi au pregatit o slujba religioasa comemorativa, prin care vor onora memoria lui Marian Cozma, chiar in ziua in care care fostul pivot ar fi implinit 29 de ani, informeaza MEDIAFAX.

Serviciul religios va incepe la ora 13.00, la Veszprem Arena, fiind invitati toti cei care l-au iubit si respectat pe jucatorul roman. La ceremonie si-au anuntat prezenta si reprezentanti ai autoritatilor locale. Cei care nu pot fi prezenti, sunt invitati sa aprinda o lumanare virtuala pe pagina dedicata pivotului, mariancozma.com.

In februarie 2010, membrii fan-clubului MKB Veszprem au dezvelit un bust de bronz in fata salii in care a evoluat si Marian Cozma cu campioana Ungariei.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in 8 februarie 2009, la clubul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesici, care au fost grav raniti. Marian Cozma a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.