Rafael Nadal s-a prabusit in scaunul sau, la conferinta de presa de dupa meciul cu David Nalbandian, in urma unei crampe musculare severe.

Videoclipul demonstreaza ca pana si sportivi cu o super-conditie fizica pot fi vulnerabili in fata cerintelor tenisului modern.

In timp ce dadea un interviu, dupa meciul pe care l-a castigat, la US Open ( 7-6, 6-1, 7-5 ) impotriva lui David Nalbandian, tenismanul a inceput sa aiba dureri, chipul sau avand expresia unor chinuri insuportabile. A inceput sa alunece usor pe scaun, pana s-a prabusit pe podea.

"Ghinionul a fost ca s-a intamplat in partea din fata si din spate a piciorului, in acelasi timp", a declarat Nadal dupa nefericitul eveniment, potrivit dailymail.co.uk .

"Din pacate, s-a intamplat in public. A fost foarte cald, fugisem foarte mult si te dezhidratezi foarte mult in aceste conditii."

Andy Murray a declarat ca nu e ciudat ca un asemenea sportiv sa aiba crampe musculare.

"Sunt sigur ca o multime de oameni au fost surprinsi, fiindca era Nadal, dar si Rafa este om. Cred ca unii uita asta, cateodata. Pe la amiaza, multi oameni se luptau cu caldura. Iar Nadal foarte rar joaca asa devreme", a explicat tenismanul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.