Banel Nicolita a semnat, miercuri, un contract pe trei ani cu gruparea Saint Etienne, el declarand ca este extrem de multumit ca a ajuns la echipa franceza.

"Este un transfer de talie internationala. Dupa ce a trecut de vizita medicala, internationalul roman si capitan al echipei Steaua, Banel Nicolita (26 de ani), a semnat un contract pe trei ani cu gruparea AS Saint-Etienne", noteaza site-ul oficial al francezilor, citat de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, antrenorul Christophe Galtier a declarat ca Nicolita va contribui la echipa cu experienta sa la nivel international atat la echipa nationala, cat si in cupele europene. "Este un jucator foarte interesant pe care il urmarim de aproximativ doua luni", a precizat Galtier.

La randul sau, Nicolita a declarat: "Sunt foarte multumit ca am ajuns la Saint-Etienne. Este un club ambitios, care are o pozitie buna in clasament. Toti cei cu care am discutat mi-au vorbit de bine echipa si suporterii. Stiu ca exista un public minunat aici. Sper ca impreuna sa obtinem cele mai bune rezultate si sa atingem obiectivele propuse".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.