Marius Niculae crece ca patrupedele de pe emblema clubului aduc numai ghinion si propune schimbarea acestora cu imaginea lui Cornel Dinu si a lui Catalin Haldan

Desi in campionat Dinamo nu pare sa aiba vreo problema, avand maxim de puncte si un golaveraj de invidiat (12-1), echipa din Stefan cel Mare se simte blestemata, in cupele europene, acolo unde comite dezastru dupa dezastru.

Atacantul Marius Niculae reia o idee lansata, mai de mult, de patronul Stelei, Gigi Becali, potrivit careia cainii de pe emblema clubului ar purta ghinion echipei, cainii fiind "simbolul dracului".

"Eu am fost in tribuna si la returul cu NEC Nijmegen, si la cel cu Vorskla. Nu stiu ce sa mai zic... Poate ca avea dreptate Gigi Becali cand spunea ca sunt simboluri nasoale cainii aflati pe stema. Dupa mine, Cornel Dinu si Catalin Haldan sunt adevaratele simboluri.

Pe ei i-as pune pe stema. Dinu s-a nascut in anul in care s-a infiintat clubul (n.r. - 1948) si a facut atatea pentru Dinamo, iar Haldan a murit pentru echipa. Sper sa nu fiu considerat lipsit de respect fata de alti mari dinamovisti"", a declarat Marius Niculae pentru evz.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.