Chelsea ar putea fi sanctionata de Federatia Engleza de Fotbal, dupa dezvaluirile facute de fostul atacant al echipei, Jimmy Floyd Hasselbaink, in autobiografia sa, informeaza News of the World. Olandezul povesteste in autobiografie ca atat el, cat si coechipierii sai au incasat prime ilegale de 100.000 de lire sterline in sezonul 2003/2004, pentru eliminarea formatiei Arsenal Londra din Liga Campionilor, in urma unei glume facute de Mutu in vestiar.

Primele promise initial erau de doar 50.000 de lire sterline, iar regulamentul Premier League prevede ca toate primele trebuie sa fie mentionate in contractele jucatorilor la inceputul fiecarui sezon, sumele neputandu-se schimba pe parcursul campionatului. Hasselbaink noteaza ca patronul Roman Abramovici a dublat primele jucatorilor dupa ce Adrian Mutu i-a cerut in gluma acest lucru. Daca se va dovedi ca a incalcat regulamentul, clubul Chelsea ar putea fi sanctionat cu amenda, suspendare sau depunctare.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.