Victoria de la Constanta le-a oferit rapidistilor un balon de oxigen inaintea meciului de joi, cu Rennes, din grupele Cupei UEFA

Dupa ce si-a pierdut eficacitatea maxima de pe teren propriu, din sezonul trecut, Rapidul a inceput sa adune puncte din deplasare. Aseara, giulestenii au cules 3 puncte pe un stadion de unde anul trecut toti granzii Bucurestiului au plecat cu capul inclinat.

DE VIS

Farul nu mai este echipa de anul trecut, dupa umilinta cu Steaua, aseara inregistrand a doua infrangere consecutiva "acasa". Echipa lui Razvan Lucescu a inceput jocul cum nu se poate mai bine, Mugurel Buga, eroul din meciul cu Feyenoord, deschizand scorul inca din minutul 9. "Marinarii" nu s-au trezit din pumni, astfel ca Daniel Niculae a avut prilejul sa se lipeasca din nou la gol, marind avantajul pentru Rapid in minutul 16. Mai departe jocul a curs intr-o singura directie, spre poarta lui George Curca, dar imprecizia oamenilor aruncati in avanposturi de Lucescu Jr a facut ca diferenta de la pauza sa fie numai de doua goluri. "Le-a fost frica de 3-0", au glumit unii.

CHIN

Repriza a doua i-a adus in joc pe constanteni, Florin Lungu reducand diferenta printr-un sut superb din marginea careului in minutul 53. Pana la final, gazdele au alergat dupa egalare, dar apararea Rapidului nu a cedat, apropiind formatia vicepremierului George Copos de plutonul fruntas al Diviziei A.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.