Zece suporteri dinamovisti au fost identificati de o patrula a Jandarmeriei in momentul in care confectionau un banner obscen pentru Cristi Borcea.

"Zece persoane, suporteri ai Dinamo, au fost arestate in momentul in care confectionau un banner cu mesaje obscene la gara Baneasa . Cei zece au fost condusi la sectia de politie si vor fi sanctionati pentru savarsirea de fapte sau gesturi obscene de natura sa provoace indignarea cetatenilor sau sa lezeze demnitatea unor persoane. Ei vor fi sanctionati conform legii cu amenda intre 200 si 1000 de lei. In plus, asupra unuia dintre ei s-au gasit resturi de natura vegetala, de culoare verde. Acestuia din urma i se va intocmi acte penale pentru posesie de substante interzise, riscand intre 3 si 15 de inchisoare", a declarat Alexandru Nicolae, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, pentru MEDIAFAX.

Conform unor surse din randul fanilor, bannerul urma sa fie amplasat pe pasajul din apropierea fantanii Miorita din cartierul Baneasa.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, si sotia sa, Alina Vidican, s-au casatorit religios, duminica, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, nasii cuplului fiind finantatorul stelist Gigi Becali si sotia acestuia, Luminita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.