Dimitar Borisov, patronul celor de la TSKA Sofia, comparat din ce in ce mai des cu Gigi Becali, tine sa arate de ce este mai bun decat latifundiarul din Pipera.

Seful "militarilor" din Sofia a declarat ca principala sa preocupare este sa fie suficienti bani la echipa si ca nici nu concepe sa se bage peste antrenor in ceea ce priveste alcatuirea primului 11, intr-un interviu realizat de gsp.ro .

"Stii ce am facut eu azi? Am fost la piscina. Si o sa ma duc si in ziua meciului. Eu vreau sa ma relaxez, n-am treaba cu echipa. Vin pe stadion la meci, vad cum o batem pe Steaua, o eliminam si gata, mi-ajunge! Grija mea, in fotbal, e sa aiba clubul bani suficienti. Atat. Ce face Becali in Romania, adica sa se implice patronul in decizii tehnice, ar fi ceva unicat in Bulgaria!", a declarat Borisov.

Partida TSKA Sofia - Steaua Bucuresti se va juca in aceasta seara, incepand cu ora 20.30. In tur, ros-albastrii au invins cu 2-0, intr-un meci jucat la Cluj Napoca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.