Steaua risca depunctarea, dupa ce FCM Bacau a depus un memoriu la FRF, in cazul jucatorului Eugen Baciu, transferat de moldoveni la ros-albastrii.

Cazul Eugen Baciu a explodat in urma cu ceva mai mult de o luna. Atunci, bacauanii au anuntat ca asteapta de la Steaua 800.000 de euro, plus penalitati, si ca au acte foarte clare in acest sens, informeaza gsp.ro .

"Totul este cit se poate de clar. Gigi Becali nu poate pacali chiar pe toata lumea. Trebuie sa dea banii pe care noi sa-i viram la Bugetul de Stat in contul datoriilor pe care le avem", a afirmat in cel moment Dumitru Sechelariu.

Despre ce e vorba? Atunci cind l-a transferat de la FCM Bacau, Gigi Becali s-a angajat sa dea clubului patronat la acea vreme de Dumitru Sechelariu "400.000 de euro daca il transfera in alta parte pe fotbalist pe timpul contractului sau 800.000 de euro daca Steaua si jucatorul se despart din oricare motiv".

De la 1 septembrie, daca "nu plateste la 60 de zile din momentul incheierii intelegerii dintre club si Eugen Baciu, Steaua e de acord ca toate echipele clubului sau sa nu fie programate la meciuri". Cum regulamentul a fost schimbat, nu se mai pune problema neprogramarii, dar echipa ar fi depunctata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.