Campioana olimpica Alina Dumitru a ocupat locul 7 la categoria 48 de kilograme in cadrul Campionatului Mondial de judo de la Paris, fiind nevoita sa abandoneze in recalificari, din cauza unor accidentari.

Alina Dumitru a inceput competitia in grupa D, trecand pe rand de sportiva Madina Babakuleva (Turkmenistan), de mongoleza Urantsetseg Munkhbat (dupa prelungiri) si de portugheza Ana Hormigo (turul trei). Ultima lupta din grupa D, cu belgianca Charline Van Snick, a fost cu ghinion pentru sportiva romana, care a fost invinsa, noteaza MEDIAFAX.

Campioana olimpica in 2008, medaliata de sapte ori cu aur la CE, dar si tripla medaliata cu bronz la CM, Alina Dumitru a disputat prima lupta din recalificari in compania sportivei franceze Frederique Jossinet.

Arbitrii au anulat o penalizare lui Jossinet, cand mai era un minut si 50 de secunde din meci, iar publicul a huiduit-o pe sportiva romana, care a luptat cu doua accidentari, la umar si genunchi. Alina Dumitru a incheiat meciul in lacrimi, adversara ei neoprindu-se din lupta, chiar daca timpul expirase. Ea a fost nevoita sa abandoneze, Jossinet castigand prin accidentarea adversarei. Alina Dumitru a incheiat astfel CM de la Paris pe locul 7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.