Fotbalistul in varsta de 26 de ani a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca si supus unei interventii chirurgicale.

Alexandro Da Silva Santos, in varsta de 26 de ani, a petrecut cu prietena lui intr-un club din Capitala, sambata seara, iar cand s-a intors la locuinta acesteia, i s-a facut rau, potrivit MEDIAFAX.

La fata locului a ajuns o ambulanta SMURD, precum si echipaje de politie. La vederea politistilor, fotbalistul a vrut sa fuga de pe targa.
Barbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, medicii stabilind ca are doua plagi injunghiate, in regiunea toracica si in regiunea abdominala superioara. In prezent, starea acestuia este buna.

Politistii fac investigatii in acest caz, insa nici Alexandro Da Silva Santos nici prietena lui nu au putut da detalii despre ce s-a intamplat. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat ca cei doi erau sub influenta bauturilor alcoolice si confuzi.

Brazilianul Alexandro Da Silva Santos este legitimat la o echipa de Liga I din India.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.