Victor Mihalachi si Alexandru Dumitrescu au castigat medalia de aur in finala probei de canoe dublu 500 de metri de la Campionatele Mondiale de la Szeged.

Cei doi sportivi romani au ocupat prima pozitie pe podium cu timpul de un minut, 45 de secunde si 524 de miimi, informeaza MEDIAFAX.

Pe locul secund s-a clasat duo-ul azer Bezugliy-Prokopenko (1:46.178), iar medalia de bronz a revenit germanilor Kretchmer si Kuchela (1:46.802).

Mihalachi si Dumitrescu sunt calificati si in finala probei olimpice de canoe dublu 1000 de metri, tot din postura de campioni mondiali, urmand a lua startul sambata, la fel ca alte patru echipaje din delegatia Romaniei (K2 500 metri, la feminin si masculin, C1 500 metri masculin si K4 1000 metri masculin).

Prima medalie la CM de la Szeged a fost adusa Romaniei, joi, de campionul european Iulian Serban, aur in proba de K1 200 metri, din cadrul competitiei de paracanoe, rezervata persoanelor cu dizabilitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.