Inca o dovada ca Adi Mutu e omul momentului la Juve. "Corriere della Sera", unul dintre ziarele importante din Peninsula, a ales sa faca un interviu cu el inaintea derby-ului Milan - Juve din aceasta seara, desi e aproape sigur ca, in ciuda evolutiei bune din confruntarea cu Sampdoria (2-0), cind a si in inscris, romanul se va intoarce pe banca.

"E aproape cert ca vei fi rezerva dupa doua etape ca titular. Nu e frustrant?", il si intreaba la un moment dat reporterul. Replica lui Mutu? "Lotul nostru este format din 20 de jucatori de inalt nivel. Antrenorul trebuie sa aleaga si, daca decide sa ma trimita pe banca, voi accepta". Despre derby-ul cu Milan, de pe San Siro, "tricolorul" crede ca echipa sa poate invinge. Argumente? "Traversam o perioada mai buna decit adversara noastra si vrem s-o prelungim cit mai mult posibil".

Neaga, in primul "11" al sezonului

Dupa ce a fost cel mai votat "stranier" pentru all-star game, din august, romanul Adrian Neaga, de la Chunnam Dragons, a fost premiat recent de Puma, sponsorul competitiei interne din Coreea de Sud. El a fost ales in primul "11" al sezonului, pe linga un bonus financiar primind si cadouri in valoare de 30.000 de euro. Neaga este si in cursa pentru titlul de glgeter, ocupind locul 3 in campionat, cu 7 reusite in 11 etape si locul 2 la general (inclusiv Cupa), inscriind de 11 ori in 22 de partide. Daca Chunnam a pierdut sansa de a intra in play-off, in schimb formatia la care mai evolueaza si Adrian Mihalcea, a ajuns in "optimile" de finala ale Cupei. In noiembrie, impresarul Dumitru Tudor, reprezentantul lui Neaga, va merge in Coreea de Sud ca sa renegocieze clauzele financiare ale contractului pentru urmatoarele doua sezoane. / Marius Margarit


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.