Pretentiile financiare ale Ministerului Apararii nu pot fi satisfacute de catre patronul Stelei, astfel incat Gigi Becali se gandeste sa vanda scaunele din tribuna, nocturna si tabela de marcaj.
"Pe noi nu ne mai intereseaza sa stam in Ghencea, pe ce baza iau cei de la MApN chirie? Noi nu avem contract de trei ani, dar am scris ca noi platim. Ca sa nu platim impozit la Primarie vreo 45.000 de euro. Cum sa platesti atit 25.000 plus 45.000, adica 70.000 de euro pe luna? Trebuie sa fii nebun! Uite ca nu il mai mulgeti pe Becali! Totul e numai mina lui Zisu!" a declarat Becali, potrivit gsp.ro

"Am fost fraier, dar acum m-am desteptat. Nu o sa ne mai intoarcem niciodata in Ghencea, ca asta e rea credinta din partea MApN.", a continuat latifundiarul.
Declaratia vine chiar inaintea partidei pe care echipa ros-albastra o va disputa impotriva bulgarilor de la CSKA Sofia, intalnire ce se va disputa la Cluj, pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu", de la ora 20.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.