Jose Mourinho, antrenorul Realului, i-a bagat un deget in ochi antrenorului secund al Barcelonei, Tito Vilanova, dupa ce de la gruparea madrilena au fost eliminati doi jucatori. Gerard Piquet nu a lasat garda jos si i-a dat o replica pe masura portughezului.

Mourinho s-a apropiat de Vilanova prin multime si i-a bagat un deget in ochiul drept. Tito Vilanova a reactionat imbrancindu-l pe portughez, in timp ce acesta se indeparta de el.

In conferinta de presa de la finalul partidei, Mourinho nu a dorit sa comenteze acest incident, spunand ca nu stie cine este Tito Vilanova.


"A fost o partida spectaculoasa din primul si pana in ultimul minut. Daca am spune ca suntem foarte multumiti cand nu castigam un trofeu am fi ipocriti. Este un trofeu mic, dar nu suntem fericiti ca nu l-am castigat, desi sunt multumit de evolutia echipei. Am jucat foarte bine in ambele meciuri. Am fost fantastici", a declarat Jose Mourinho, conform MEDIAFAX.

Potrivit cotidianului As, mansa secunda a Supercupei Spaniei, castigata de FC Barcelona, a fost marcata si de altercatia ce a avut loc in teren intre jucatori, inainte de incidentul in care a fost implicat Jose Mourinho. In minutul 90+3, Marcelo (Real Madrid) a fost eliminat pentru o intrare dura la Fabregas. In urma altercatiei ce a urmat au mai fost eliminati Ozil (Real Madrid) si David Villa (FC Barcelona).

Echipa FC Barcelona a castigat Supercupa Spaniei, miercuri, dupa ce s-a impus in mansa secunda cu formatia Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-2 (2-1). Cele doua echipe au remizat in partida tur, disputata duminica, la Madrid, scor 2-2.

Pique: Mourinho distruge fotbalul spaniol

"Inainte jucam cu cei de la Real Madrid si ei stiau sa piarda si sa castige, insa acum este diferit. Mourinho distruge fotbalul spaniol", a spus Pique, potrivit MEDIAFAX.

Fotbalistul il considera pe Mourinho principalul vinovat pentru incidentele de la meciul de miercuri seara.

"Trebuie sa se faca ceva, pentru ca se va termina foarte rau. Uneori suntem acuzati noi, dar vinovatii sunt la Madrid", a mentionat Pique.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.