Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Liviu Ciobotariu, a declarat, sambata, dupa victoria din meciul cu Pandurii Targu Jiu, scor 2-0, ca ii dedica acest succes administratorului delegat Cornel Dinu, care a fost operat timp de noua ore.

"Sunt bucuros pentru victorie, deoarece ne mentine pe primul loc. Felicit echipa pentru daruirea din joc. Am inceput mai slab, dar am recuperat pe parcurs. In partea a doua am reusit sa jucam numai in jumatatea adversa si am marcat si doua goluri. E foarte important sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa incercam sa avem continuitate. Atmosfera pe stadion a fost trista. Ne dorim ca la meciul urmator sa vina suporterii la stadion, pentru ca avem nevoie de ei. Vrem sa-i dedicam acesta victorie lui Cornel Dinu. Dupa operatia de noua ore de ieri (n.r. - vineri) sigur ii facem o bucurie cu aceasta victorie. Saptamana viitoare vom merge cu totii sa-l vizitam. Ne dorim sa-i facem o bucurie si cu o calificare in grupele Ligii Europa", a spus Ciobotariu, potrivit MEDIAFAX.


Tehnicianul dinamovist a afirmat ca unul dintre obiectivele echipei sale a fost acela de a nu primi gol. "Alexe e accidentat si probabil luni sau marti vom lua o hotarare in ceea ce-l priveste, pentru ca a jucat cu dureri si randamentul sau nu a fost foarte bun. Pulhac va intra de luni in programul echipei. Dorel Stoica a avut o evolutie buna, a intrat bine in joc, se vede ca e un fotbalist cu experienta. Important e ca toata echipa a jucat bine, ca atacantii au un apetit bun si ca nu am primit gol pana acum in campionat, dar trebuie sa fim constienti ca e abia inceputul. Unul din obiectiele noastre era sa nu primim goluri si am reusit", a precizat Ciobotariu.

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formatia Pandurii Targu Jiu, intr-un meci din etapa a III-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de Danciulescu '47 si M. Niculae '71 din penalty.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.