Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat la sosirea delegatiei lotului national dupa meciul cu San Marino, ca in momentul semnarii contractului, selectionerul Victor Piturca a primit puteri depline, inclusiv in ceea ce priveste disciplina jucatorilor.
"Piturca, in momentul in care a semnat contractul, a capatat puteri depline pentru reformarea echipei nationale in toate directiile, de la disciplina pana la tehnica si tactica. In afara de asta mai e un proiect larg care se intituleaza reformarea tehnica a fotbalului romanesc", a declarat Sandu, citat de MEDIAFAX.

Jucatorii lotului national care evolueaza in campionatul intern si conducerea tehnica a echipei au revenit ieri dupa-amiaza in tara pe aeroportul Henri Coanda cu o cursa Tarom, de la Rimini.

Selectionerul Victor Piturca a declarat, miercuri, dupa meciul amical cu San Marino, ca jucatorii Adrian Mutu si Gabriel Tamas sunt, pentru moment, exclusi definitiv de la echipa nationala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.