Patronul clubului Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, a declarat ca echipa antrenata de Mircea Lucescu si-a indeplinit obiectivul in prima parte a sezonului 2004/2005, exprimandu-si optimismul in privinta returului de campionat si a participarii in Cupa UEFA, informeaza site-ul "ukrainiansoccer.net".
"Consider ca echipa si-a indeplinit obiectivul in prima parte a sezonului. Suntem pe primul loc in campionatul intern, suntem calificati in semifinalele Cupei Ucrainei si vom evolua in primavara europeana", a explicat Ahmetov.
Rinat Ahmetov a declarat ca pentru aceste rezultate trebuie sa le multumeasca jucatorilor, antrenorului si suporterilor echipei, la care evolueaza si fotbalistii romani Ciprian Marica, Cosmin Barcauan, Flavius Stoican, Razvan Rat si Daniel Florea. "Suntem foarte ambitiosi si avem planuri mari pentru viitor. Sper ca ele sa se realizeze", a spus Ahmetov.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.