Atacantul Liviu Ganea, care s-a antrenat alaturi de lotul primei echipe a FC Dinamo, a declarat ca nu a ajuns inca la un acord in ceea ce priveste prelungirea contractului, dar spera ca intelegerea sa se parafeze saptamana viitoare.

"Inca nu am semnat nimic, dar vor continua negocierile si cred ca ne vom intelege saptamana urmatoare. Am lasat deja destul, nu mai sunt dispus sa las. Conducerea clubului a decis sa revin la prima echipa, m-a anuntat sa revin la antrenamente. Nu am avut pretentiile atat de mari cat s-a spus, sumele sunt mult mai mici. Sunt sanse sa raman la Dinamo, dar depinde si de ei, eu am renuntat mult din pretentii. Daca vor accepta nu e nicio problema, eu sunt in programul echipei", a spus Ganea, citat de MEDIAFAX.

Atacantul considera ca adversarul din play-off-ul Ligii Europa, Vorskla Poltava, este unul modest. "Am vazut adversara din Liga Europa, la prima vedere pare o echipa slaba, dar avem nevoie de concentrare pentru ca nu va fi un meci usor. Am inteles ca au terminat pe la jumatatea clasamentului. Calificarea se va decide aici si cred ca o putem obtine", afirma Ganea.

Atacantul Liviu Ganea fusese trimis la Dinamo II la jumatatea lunii trecute, deoarece a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu gruparea "alb-rosie" care expira in vara viitoare si i se stabilise o clauza de transfer de un milion de euro.

Liviu Ganea, in varsta de 23 de ani, evolueaza la Dinamo din 2005, cu exceptia sezoanelor 2008/2009 si 2009/2010 cand a fost imprumutat la CS Otopeni, respectiv Astra Ploiesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.