Fundasul dreapta al echipei Dinamo Bucuresti, Cristi Irimia, a semnat un contract pe patru ani cu Dinamo Kiev, grupare care l-a ofertat in urma cu o luna, urmand a avea un salariu stagional de 200.000 de euro, care va creste progresiv.
Irimia, care a fost insotit in capitala Ucrainei de impresarul Gica Popescu, a efectuat vizita medicala in week-end-ul trecut, doctorii dandu-si acceptul in vederea transferului. Fotbalistul in varsta de 23 de ani a venit la Dinamo la inceputul actualului sezon, de la Rapid, si ar urma sa aduca in contul "cainilor" 800.000 de dolari, bani care vor fi impartiti cu firma Becali&Popescu si cu Vasile Siman, presedintele Sportului Studentesc. La campioana Ucrainei, Cristi Irimia va fi coleg cu alti doi internationali romani, Florin Cernat si Tiberiu Ghioane. Dinamo Kiev a participat in grupele Ligii Campionilor, fiind eliminata, dar urmand a-si continua traseul in Cupa UEFA, unde, din nefericire pentru el, Irimia nu poate evolua, intrucat a jucat pentru Dinamo in tururile preliminare ale Ligii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.