Mijlocasul Gabriel Torje a declarat, sambata, la Mogosoaia, ca nu este o rusine pentru echipa nationala a Romaniei sa dispute un meci amical cu San Marino si ca jucatorii convocati nu se simt jigniti.

"Nu este o rusine sa jucam cu San Marino, nu ne simtim jigniti. Nu ne vom duce acolo ca niste vedete, pentru ca si argentinienii daca veneau nu o faceau cu nasul pe sus ca sa inaugureze cel mai frumos stadion din Romania", a spus jucatorul dinamovist dupa antrenamentul echipei nationale de sambata, de la Centrul de Fotbal Mogosoaia, potrivit MEDIAFAX.

La randul sau, jucatorul Mircea Cristescu (FC Brasov) a precizat ca pregatirea de la Mogosoaia a fost dificila, dar ca nu se poate plange, deoarece se afla la prima convocare pentru echipa nationala.

"Au fost trei antrenamente pe zi, a fost obositor, dar nu ma pot plange, pentru ca a fost prima mea convocare la echipa nationala. Chiar nu ma asteptam sa fiu chemat la lot. Nu conteaza daca nu voi fi oprit in lotul pentru San Marino, pentru ca a fost o experienta extraordinara pentru mine", a precizat Cristescu la intalnirea cu jurnalistii.

Echipa nationala a Romaniei va intalni, in deplasare, reprezentativa statului San Marino intr-un meci amical ce va avea loc miercuri, de la ora 21.30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.