Cornel Dinu sustine ca evolutiile slabe ale echipei Dinamo au contribuit la deteriorarea sanatatii sale si indeamna ca alb-rosii sa nu-i subestimeze pe cei de la Varazdin.

"Tot ceea ce s-a intamplat in ultimul timp la Dinamo a contribuit la starea mea precara de sanatate", a spus Dinu, care urmeaza sa fie operat pe cord, potrivit ziare.com.


Administratorul delegat al lui Dinamo ii avertizeaza pe "caini" ca nu vor avea deloc un meci usor in Croatia, impotriva celor de la Varazdin.

"Eu un meci greu impotriva croatilor. Am facut si multe greseli in tur, in special de ordin tactic. Croatii sunt o natie de fotbalisti adevarati. Chiar daca Varazdin este o echipa fara experienta are multi jucatori tineri, bine pregatiti si tehnici. In nici un caz nu ne asteapta un meci usor. Ar fi deosebita o calificare. Sa nu-i subestimam sub nici o forma. Din punctul asta s-a gresit pentru ca s-au facut niste aprecieri hazardate." a declarat Dinu pentru gsp.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.