Autor al celui de-al doilea gol in Serie A pentru torinezi, romanul a stabilit miercuri, cu Batrana Doamna, si un record absolut in Italia: 9 victorii consecutive la debut de sezon! "Sunt incantat ca joc la Juventus. Despre record? Am mai spus-o: cifrele nu conteaza acum, ci la finalul sezonului!", a fost de parere Adrian, declarat omul meciului de agentia Datasport. "imi castigasem deja increderea cu golurile de la nationala, dar acum sunt multumit ca marchez frecvent si in campionat. Este frumos atunci cand joci si alergi timp de 90 de minute. Trebuie sa le multumesc tuturor: staff-ului medical, lui Mister si intregii echipe. Sunt mandru ca fac parte din aceasta formatie", a mai spus Mutu, despre care "Gazzetta dello Sport" a recunoscut ca a marcat un gol de "briliant" care a "regenerat" pe Juve.

Pentru evolutiile sale din ultima pe-rioada, in care internationalul roman a reusit sa marche-ze cate un gol in ultimele doua meciuri de campionat disputate de "Batrana Doamna", precum si unul in "Liga Campionilor", antrenorul Fabio Capello a avut numai cuvinte de lauda. "Este adevarat ca mediul in care s-a pregatit l-a ajutat sa revina, dar meritul pentru forma buna in care se afla ii apartine in totalitate. Mutu si-a imbunatatit foarte mult evolutiile in ultima perioada, lucru de-monstrat si in aceasta seara, in care a jucat excelent si a cules roadele marelui sau simt al golului, desi nu l-am utilizat pe postul sau favorit, ci pe cel de extrema dreapta", a spus antrenorul italian dupa partida castigata de Juventus cu 2-0 in fata Sampdoriei, adversara de joi a Stelei din grupele Cupei UEFA.

"A fost o actiune frumoasa la golul meu, foarte cursiva, dar cand faci parte dintr-o mare echipa precum Juventus, astfel de faze sunt normale", si-a descris reusita atacantul roman, care le transmite stelistilor ca "Sampdora e o echipa buna, masiva, dar care poate fi invinsa". Daca antrenorul "Doriei", Walter Novellino, a marturisit ca nu-si poate explica felul cum apararea l-a scapat din ochi pe Mutu, Capello a recunoscut la conferinta de presa ca oas-petii au stralucit o repriza pe Stadio Delle Alpi si ca, pe ansamblu, formeaza o echipa extrem de puternica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.