Pugilistul Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, l-a invins, la Port-of-Spain (Trinidad Tobago), prin KO tehnic in repriza a treia, pe Iwan Azore (Guyana).

Jo Jo Dan, care a ajuns la 29 de victorii la profesionisti, dintre care 14 prin KO, a mai cucerit si titlul Universal Boxing Organizations (UBO), informeaza MEDIAFAX.

"Sunt onorat sa castig atat titlul CABOFE, cat si pe cel UBO. Ma bucur ca am avut oportunitatea sa lupt, deoarece multi mi-au contestat pozitia in clasamentul categoriei. Nu am mai boxat din februarie si acest lucru s-a vazut putin, dar mi-am intrat repede in ritm. Imi voi lua o saptamana de vacanta dupa care voi reveni in sala de antrenament. Sper sa mai lupt de doua ori in acest an", a declarat Jo Jo Dan.

Promotorul pugilistului roman, Chris Ganescu, a spus ca spera ca adversarii sa nu-l mai refuze pe Jo Jo Dan. "Vreau sa le multumesc organizatorilor pentru aceasta gala. Jo Jo Dan si-a facut fani noi in Trinidad Tobago. Am fost primiti cu caldura aici si apreciem ospitalitatea gazdelor. Jo Jo Dan este pregatit pentru numele mari ale acestei categorii si sper ca el sa nu mai fie refuzat de acestia", a afirmat Ganescu.

Jo Jo Dan trebuia sa boxeze initial cu Floyd Trumpet (Trinidad Tobago), dar acesta a anulat intalnirea dupa ce si-a spart nasul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.