Biletele la meciul amical cu Argentina, anulat de Federatia Argentiniana de Fotbal, sunt valabile la partida cu Franta, iar fanii care nu doresc sa asiste la intalnirea pe care Romania o va disputa, la 6 septembrie, in preliminariile Euro-2012, pot solicita contravaloarea tichetelor achizitionate.


In urma acestei situatii, FRF a decis ca biletele deja achizitionate de suporteri sa fie valabile la meciul cu Franta. In cazul in care unii dintre fanii care si-au cumparat bilete la partida amicala cu Argentina nu vor dori sa asiste la intalnirea din preliminariile Euro-2012, contravaloarea tichetelor lor va fi returnata, inclusiv taxele aferente achizitionarii acestora, scrie MEDIAFAX.

Potrivit situatiilor prezentate de FRF, pana in prezent se vandusera peste 38.000 de bilete din cele 45.000 disponibile pentru meciul cu Argentina.

Federatia Argentiniana de Fotbal anuntase, pe site-ul oficial, inca de luni suspendarea meciului cu Romania, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista. Partida amicala Romania - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Nationale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.