Jucatorii Barcelonei au fost luati la ochi fiindca se plimbau in grup prea numeros prin National Mall, in apropierea Casei Albe.

FC Barcelona este in turneu in SUA, iar zilele acestea se afla la Washington, unde duminica va juca un amical de lux cu Manchester United. Una dintre vizitele facute in capitala Americii a fost in National Mall, parcul din apropierea Casei Albe, loc unde se afla numeroase muzee si monumente, informeaza realitatea.net .

Nici n-au ajuns bine catalanii in locul cu pricina ca au si fost reperati de fortele de securitate. O politista le-a stricat campionilor plimbarea si le-a ordonat sa urce inapoi in autocar, lucru pe care Guardiola si jucatorii sai l-au executat fara sa cracneasca.

"Ne-a spus ca n-avem voie in apropierea Casei Albe in grupuri mai mari de 10-15 persoane" a declarat Xavi in presa iberica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.