Fostul impresar Ioan Becali anunta un scenariu de cosmar pentru Dinamo daca nu se califica in grupele Europa League.

Dupa remiza cu NK Varazdin, Becali a declarat ca formatia din Stefan cel Mare va intra intr-un colaps financiar fara precedent daca rateaza grupele Europa League, informeaza realitatea.net.

"Daca nu se califica in grupele Europa League, e vai de capul lor! Am mai participat eu la colapsuri financiare, dar din acesta nu se mai iese. Dinamo poate iesi din criza daca vine altcineva si cumpara echipa de tot. S-a dus cu luxul, cu figurile, e gata! Cristi Borcea a propus la o adunare generala ca fiecare dintre cei trei actionari sa bage cate un milion de euro ca sa se plateasca datoriile, dar nimeni n-a miscat nimic.", a declarat Becali la GSP TV.

Dinamo s-a facut, din nou, de ras in cupele europene, "cainii" remizand pe teren propriu cu modesta formatie croata NK Varazdin in turul III preliminar al Europa League, scor final 2-2.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.