Lionel Messi a declarat ca Argentina trebuie sa vina in Romania, pentru meciul amical din 10 august, deoarece contractul trebuie respectat.

"Trebuie sa mergem pentru a apara prestigiul echipei si al tarii. Trebuie sa respectam contractul semnat. Sunt 50.000 de persoane care au cumparat bilete si care vor sa ne vada.

In ciuda faptului ca sunt in vacanta, daca voi fi convocat, voi merge. Sunt la dispozitia nationalei", a declarat Messi, potrivit MEDIAFAX.

Asociatia de Fotbal din Argentina (AFA) a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial, ca a decis suspendarea meciului amical cu Romania, programat la 10 august, la Bucuresti, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista. Meciul amical Romania - Argentina era programat la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Nationale.

Presedintele Mircea Sandu a precizat, marti, intr-o conferinta de presa ca FRF nu a primit niciun document oficial din partea AFA privind meciul amical din 10 august, dar le-a transmis argentinienilor ca le va cere despagubiri substantiale daca nu respecta intelegerea.

La randul sau, selectionerul Victor Piturca a anuntat ca nu va anula actiunea echipei nationale, pentru care a convocat deja 10 stranieri, urmand a fi cautat un alt adversar daca Argentina nu va veni la Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.