Cornel Dinu, internat in urma unui infarct miocardic, urmareste antrenamentele echipei si va asista la partida de joi, cu NK Varazdin.

Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Dinu sa primeasca permisiunea medicilor de a vorbi cu antrenorul Liviu Ciobotariu, dupa partida de joi seara, informeaza MEDIAFAX.

"Despre situatia lui Cornel Dinu e greu sa spui ca este buna intr-un astfel de moment. E insa intr-o situatie medicala stabila, imbunatatita fata de saptamana trecuta. Asa cum am mai spus trebuie delimitata zona de infarct pentru a putea fi facuta interventia chirugicala. Ea trebuie facuta. Din cate stiu a putut sa urmareasca antreneamentul de ieri de la fereasta spitalului de urgenta. Eu sunt convins ca maine seara, daca medicii ii vor permite, fiind un om care stie sa gestioneze starile emotionale, va putea sa transmita antrenorului Liviu Ciobotariu observatiile referitoare la meci. Dinu este o fire tenace, chiar daca uneori se mai fandoseste", a spus Badea.

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost internat martea trecuta in Clinica de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca, unde a fost adus cu ambulanta. In urma investigatiilor, medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic acut.

Medicul Serban Bradisteanu a declarat ca, dupa stabilirea diagnosticului, lui Cornel Dinu i-a fost montat un stent, iar ulterior va fi supus unei interventii de by-pass coronarian. Medicul a anuntat ca oficialul dinamovist va fi operat pe cord deschis dupa ce zona de infarct va fi bine delimitata si se va stabili dimensiunea acestuia, stentul fiind o masura provizorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.