Echipele Bayern si FC Barcelona s-au calificat in finala turneului amical de la Munchen, la care mai participa AC Milan si Internacional Porto Alegre.

Bayern Munchen a trecut de Internacional Porto Alegre, scor 5-3, la loviturile de departajare. La finalul celor 90 de minute de joc, scorul era egal, 1-1, prin golurile marcate de Kroos '35, respectiv Ibrahimovici '4, informeaza MEDIAFAX.

La loviturile de departajare, pentru Bayern au marcat Alaba, Gomez, Müller, Kroos, Schweinsteiger, iar pentru AC Milan au inscris: Robinho, Oddo, Thiago Silva.

FC Barcelona a invins Internacional Porto Alegre tot la loviturile de departjare, scor 4-2, dupa 2-2 la final. Pentru FC Barcelona au marcat Thiago Alcantara '15 si Dos Santos '62, iar pentru Internacional au inscris Nei '55 si Damiao '86.

La loviturile de departajare pentru FC Barcelona au marcat Villa, Dos Santos, Carmona si Armando, iar pentru Internacional: Kleber si Joao Paulo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.