Cu toata ca suporterii au achizitionat niste bilete la preturi destul de mari, disputarea amicalului Romania - Argentina sta sub semnul intrebarii.

Intorsatura neasteptata de situatie cu doua saptamani inainte de inaugurarea National Arena. Stadionul va fi gata la timp, dar amicalul de lux programat contra Argentinei sta sub un mare semn de intrebare, potrivit realitatea.net.

Evolutia nationalei albiceleste la Copa America a provocat o adevarata furtuna la Federatia de la Buenos Aires, care risca sa mature partida programata pe 10 august, la Bucuresti.

Demiterea selectionerului Sergio Batista este iminenta, iar meciul cu Romania risca sa nu-si mai gaseasca locul in agenda imediata a reprezentativei Argentinei.

Paul Zaharia, ofiterul de presa al Federatiei Romane de Fotbal, ne-a declarat: "Deocamdata nu am primit nicio instiintare din partea Federatiei Argentiniene. Atat timp cat nimic nu este oficial, nu are rost sa dicutam despre asta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.